Halloween (Η Νύχτα με τις Μάσκες): Στις 25 Οκτωβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η ώρα του ανεξάρτητου sequel μιας από τις σπουδαιότερες και κλασικότερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών έφτασε. Ο λόγος φυσικά για το Haloween (Η Νύχτα με τις Μάσκες) του David Gordon Green που αποτελεί άμεση συνέχεια της ταινίας του 1978, παραβλέποντας τα παλιότερα sequels.

Πρόκειται για την 11η (!) ταινία στο μακροσκελές αυτό franchise. Το «Halloween» λοιπόν θα έρθει πολύ σύντομα στη χώρα μας με την ημερομηνία πρεμιέρας στα cinema να είναι η 25η Οκτωβρίου 2018!

Περίληψη:

«H τεράστια εισπρακτική επιτυχία του 1978, αναγεννιέται θριαμβευτικά φέτος για να καλύψει την ανάγκη του κοινού για επιστροφή σε διαχρονικά πρότυπα τρόμου. Η ιστορία του Μάικλ Μάγιερς, ενός ανθρώπου χωρίς ταυτότητα και χωρίς πρόσωπο, ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει το έργο σφαγής, είναι τόσο λιτή και εύστοχη ώστε αποκτάει μόνη της αρχετυπική διάσταση για τα δεδομένα των ταινιών τρόμου».

Πρωταγωνιστούν οι Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Virginia Gardner και Nick Castle. Η διανομή γίνεται από την UIP και η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 106 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles