Εξελίξεις για τη σειρά των BBC/Netflix με θέμα τον Κόμη Δράκουλα

Το 2017 είχαμε δημοσιεύσει μια είδηση σχετικά με τη δημιουργία σειράς γύρω από τον θρύλο του Κόμη Δράκουλα εκ μέρους του BBC. Από τότε επικρατούσε σιγή ιχθύος…μέχρι τις τελευταίες μέρες καθώς σύμφωνα με το Variety η σειρά των δημιουργών του «Sherlock», Mark Gatiss και Steven Moffat προχωράει κανονικά.

Στο παιχνίδι εισήλθε και το δίκτυο Netflix το οποίο θα προβάλλει τη σειρά σε χώρες εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Επίσης έγινε γνωστό ότι η σειρά θα αποτελείται από μόλις 3 ενενηντάλεπτα επεισόδια, ένα μοτίβο αντίστοιχο με την σειρά «Sherlock» δηλαδή. Η εταιρεία Sue Vertue’s Hartswood Films έχει αναλάβει την παραγωγή.

Η σειρά θα μας ταξιδέψει στο έτος 1897 όπου ο αιμοδιψής Κόμης Δράκουλας πηγαίνει από την Τρανσυλβανία στο Λονδίνο αναζητώντας νέο αίμα στο πλαίσιο των μεγαλεπήβολων σχεδίων του. Με αφορμή τη σειρά που βασίζεται στο κλασικό βιβλίο του Bram Stoker οι Gatiss και Moffat δήλωσαν το εξής:

«Πάντα υπήρχαν ιστορίες για κάποιο μεγάλο κακό. Αλλά αυτό που κάνει τον Δράκουλα ξεχωριστό είναι ότι ο Bram Stoker έδωσε στο κακό τον δικό του ήρωα».

Για να δούμε τις μας περιμένει λοιπόν. Σίγουρα οι προσδοκίες είναι υψηλές δεδομένης της ποιοτικής δουλειάς των εν λόγω κυρίων στην τηλεόραση. Θυμηθείτε την παλιότερη είδηση μας στο παρακάτω link:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles