Πέθανε ο Billy Drago σε ηλικία 73 ετών

Μία ακόμα απώλεια για τον κινηματογράφο. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο εικονικός ηθοποιός Billy Drago έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Με πλούσια καριέρα σε πολλά πεδία του κινηματογράφου ο Billy Drago ξεχώρισε για την παρουσία του στο The Untouchables του Brian De Palma και στο κλασικό γουέστερν Pale Rider με τον Clint Eastwood. Ο Drago έπαιξε σε πάνω 100 ταινίες. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι ταινίες του με τον Chuck Norris (Invasion U.S.A., Hero and the Terror, Terror and Delta Force 2: The Colombian Connection).

Στον horror κινηματογράφο είχε επίσης σημαντική παρουσία σε ταινίες όπως Vamp, Dark Moon Rising, Zombie Hunters, The Ritual, Children of the Corn: Genesis, The Hills Have Eyes (το remake του 2006), Tremors 4: The Legend Begins, και στο επεισόδιο Imprint της σειράς Masters of Horror. Στην τηλεόραση τον συναντήσαμε ακόμη σε επεισόδια παλιών αλλά κλασικών σειρών του sci-fi/horror πεδίου όπως The X-Files, Monsters και Friday the 13th: The Series.

Τα συλλυπητήριά μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ