Πιθανό remake για το Swamp Thing από τη Warner Bros

Το 1982 ο αξέχαστος Wes Craven σκηνοθέτησε το συμπαθητικό φιλμ τρόμου Swamp Thing το οποίο ήταν φιλμική εκδοχή του ομώνυμου χαρακτήρα των Vertigo/DC Comics που δημιούργησαν οι Len Wein and Bernie Wrightson. Το 1989 κυκλοφόρησε και το απαράδεκτο sequel The Return of the Swamp Thing από τον Jim Wynorski ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είδαν το φως 2 mini τηλεοπτικές σειρές μέτριας ποιότητας.

Μετά από 30 χρόνια έφτασε μια υψηλού επιπέδου action-horror τηλεοπτική σειρά γύρω από το μύθο του Swamp Thing αλλά ακυρώθηκε μία εβδομάδα μετά το 4ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (θα προβληθεί τον Αύγουστο η συνέχεια από τη DC Universe).

Παρά την ταραχώδη ιστορία του, ο χαρακτήρας του “Πλάσματος του Βάλτου” δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη απ’ ό,τι φαίνεται. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες από το Bloody Disgusting, η Warner Bros ενδέχεται να ετοιμάσει ένα φιλμ για το Swamp Thing με εντελώς νέο cast και ανεξάρτητο από τα γεγονότα της πρόσφατης σειράς.

Ακούγεται ότι στην παραγωγή θα επιστρέψει ο James Wan ο οποίος συμμετείχε ως παραγωγός και στο τηλεοπτικό show. Η άλλη πληροφορία που γνωρίζουμε είναι ότι το φιλμ θα επικεντρώνεται περισσότερο στον horror τομέα. Απομένει λοιπόν να δούμε αν θα καρποφορήσει αυτή η προσπάθεια και τι αντίκτυπο θα έχει στο κοινό που αγαπάει αυτόν τον ιστορικό χαρακτήρα των DC Comics.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ