Το Hellraiser έρχεται στον κόσμο των τηλεοπτικών σειρών

Σε σχετικά πρόσφατη είδηση είχαμε αναφερθεί στην απόπειρα του David S. Goyer να δημιουργήσει ένα νέο φιλμ Hellraiser πιστό στις αξίες του γνήσιου φιλμ αλλά με σύγχρονη προοπτική.

Πρόσφατα λοιπόν, μάθαμε μετά από αποκαλυπτικές πληροφορίες του Deadline.com ότι ο παραγωγός του remake του «It»  Roy Lee και ο παραγωγός του «Ready Player One»  Dan Farah πρόκειται να συνεργαστούν με σκοπό να φέρουν το «Hellraiser» στη μικρή οθόνη για πρώτη φορά. Στην εν λόγω προσπάθεια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τους παραγωγούς Lawrence Kuppin, David Salzman και Eric Gardner, που κατέχουν τα σχετικά δικαιώματα από το 1989.

Σύμφωνα με το Deadline η πρόθεση πίσω από το εγχείρημα είναι να χρησιμοποιήσουν τη μυθολογία του franchise και του κλασικού μυθιστορήματος του Clive Barker όπου βασίζεται (The Hellbound Heart) ως εφαλτήριο για μια νέα σειρά που θα μπορούσε να είναι είτε ανθολογία είτε πιο παραδοσιακή αφήγηση. Οι παραγωγοί πρώτα θα αναζητήσουν έναν σεναριογράφο για να τρέξει τη σειρά πριν τη θέσουν σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή υπηρεσία streaming.

Το βέβαιο είναι ότι ο δαιμονικός Pinhead και η παρέα του των σαδιστικών Cenobites συνεχίζουν να αποτελούν ελκυστική πηγή τρόμου για τους σύγχρονους παραγωγούς παρά την παλιομοδίτικη προέλευσή τους. Για να δούμε λοιπόν αν θα ευοδωθεί αυτή η φιλόδοξη προσπάθεια…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ