Νέο φιλμ τρόμου από την Blumhouse Productions

Η Lionsgate απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα παγκοσμίως για τη νέα ταινία τρόμου της Blumhouse Productions που τιτλοφορείται«Imaginary» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2024.

Ο Jason Blum έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Jeff Wadlow (Cry Wolf, Kick-Ass 2, Truth or Dare, Fantasy Island, The Curse of Bridge Hollow) ο οποίος θα είναι και σκηνοθέτης του φιλμ. Το σενάριο έχουν γράψει οι Jeff Wadlow, Greg Erb, Jason Oremland και Bryce McGuire. Ο Ryan Turek θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού

Στο «Imaginary», μια νεαρή γυναίκα επιστρέφει στο παιδικό οικογενειακό της σπίτι για να ανακαλύψει ότι ο φανταστικός της φίλος που νόμιζε ότι είχε ξεπεράσει, στην πραγματικότητα είναι αληθινός αλλά και πολύ δυσαρεστημένος που τον παράτησε.

Ακούγεται ενδιαφέρον. Για να δούμε. Το trailer λογικά θα εμφανιστεί στο προσεχές μέλλον. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ