Ο David Cronenberg στη σειρά τρόμου Slasher

Να μια απροσδόκητη είδηση. Ο cult σκηνοθέτης και ηθοποιός David Cronenberg θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Shaftesbury Productions και θα κάνει την εμφάνισή του στο cast της νέας σεζόν της σειράς τρόμου Slasher.

Η εν λόγω σειρά που μετράει ήδη 3 σεζόν από το 2016 θα παρουσιάσει από το 2021 τον 4ο κύκλο της στο δίκτυο Shudder. Ο πλήρης τίτλος του νέου κύκλου θα είναι Slasher: Flesh & Blood. Η παραγωγή γίνεται αυτήν την περίοδο στο Οντάριο του Καναδά.

Ενδιαφέρουσα είναι η υπόθεση του επερχόμενου κύκλου που θυμίζει αρκετά ιστορίες της Agatha Christie. Θα επικεντρώνεται σε μια προβληματική και πλούσια οικογένεια που συγκεντρώνεται σε ένα απομονωμένο νησί. Την ώρα που τα παλιά μίση ζωντανεύουν ένας μασκοφόρος φονιάς περιφέρεται στην περιοχή και απειλεί τα μέλη της οικογένειας.

Μαζί με τον Cronenberg θα πρωταγωνιστήσουν κι άλλοι ηθοποιοί από τους προηγούμενους κύκλους όπως οι Paula Brancati, Jefferson Brown, Patrice Goodman, Sabrina Grdevich και Christopher Jacot. Επίσης θα εμφανιστούν και καινούριοι ηθοποιοί όπως οι Rachael Crawford (Heartland), Jeananne Goosen (The Walking Dead), Sydney Meyer (Departure) και Alex Ozerov (The Americans).

Αυτά μέχρι τώρα λοιπόν. Ας ελπίσουμε να έρθει και κάποιο βίντεο τους επόμενους μήνες για τη νέα αυτή σεζόν του Slasher για να μας βάλει στο κλίμα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles