Νέα σειρά τρόμου στο Netflix από τον James Wan

Archive 81 είναι ο τίτλος της νέας σειράς τρόμου που θα συμπεριληφθεί στο μελλοντικό πρόγραμμα του Netflix και μερικά ενδιαφέροντα ονόματα συντελεστών εντείνουν την αγωνία μας. Ξεχωρίζει φυσικά αυτό του καταξιωμένου James Wan ο οποίος θα διατελέσει εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Marc Sollinger και Daniel Powell ενώ η σκηνοθέτρια του «Stranger Things» Rebecca Thomas θα σκηνοθετήσει τα μισά επεισόδια τους πρώτου κύκλου. Υπεύθυνη όλης της παραγωγής θα είναι η Rebecca Sonnenshine (The Boys, The Vampire Diaries).

Ενδιαφέροντα ονόματα συναντάμε και στο επιτελείο των ηθοποιών. Κύριοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Mamoudou Athie (Jurassic World: Dominion, Underwater), Dina Shihabi (Altered Carbon), Martin Donovan (Big Little Lies), Matt McGorry (How To Get Away With Murder), Julia Chan (Katy Keene), Evan Jonigkeit, και Ariana Neal (Hidden Figures).

Σχετικά με την υπόθεση τώρα, αυτή επικεντρώνεται σε έναν αρχειοθέτη ο οποίος αναλαμβάνει να ανασυνθέσει τα αποσπάσματα ενός ντοκιμαντέρ του 1994 για μια επικίνδυνη θρησκευτική σέχτα. Η δημιουργός του ντοκιμαντέρ χάθηκε ερευνώντας τη σέχτα πριν από 25 χρόνια αλλά ο αρχειοθέτης βλέποντας τη δουλειά της πιστεύει ότι μπορεί να την σώσει από την τραγική της μοίρα!

Να σημειώσουμε ότι η σειρά είναι μεταφορά ενός ομότιτλου podcast των Marc Sollinger και Daniel Powell του 2018.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles