Ava’s Possession: Όταν ο δαιμονισμός συναντά την κωμωδία

Το θέμα του δαιμονισμού δεν απαντά συχνά στην υποκατηγορία του comedy horror. Το «Ava’s Possession» του πρωτάρη κινηματογραφιστή Jordan Galland είναι μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις του νεότερου cinema τρόμου και απ’ ό, τι φαίνεται προσφέρει μεγάλες ποσότητες γέλιου και νεανικού τρόμου ταυτόχρονα.

Το φιλμ ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα ονόματι Ava που ανάρρωσε από τον δαιμονισμό που την είχε καταβάλλει και έσβησε κάθε ανάμνηση του τελευταίου μήνα. Η Ava προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της και έχει ενταχθεί σε ένα γκρουπ συνεδριών που απαρτίζεται από άτομα με παρόμοια προβλήματα. Τα εφιαλτικά οράματα που βλέπει όμως υποδεικνύουν ότι η δαιμονική οντότητα που την ταλαιπωρούσε φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Ο Galland έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας η οποία θα κυκλοφορήσει στη χώρα της (ΗΠΑ) στις 4 Μαρτίου 2016. Πρωταγωνιστούν οι Louisa Krause, Whitney Able, Deborah Rush, William Sadler, Zachary Booth, Annabelle Dexter-Jones, Carol Kane, Dan Fogler, Jemima Kirke και Lou Taylor Pucci.

Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο και πολύ διασκεδαστικό trailer του «Avas Possession» το οποίο θα σας βάλει για τα καλά στο χαβαλεδιάρικο κλίμα του.

avas possessions 2
avas possessions 3
avas possessions 1
avas possessions 2015

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles