The Toybox: Στοιχειωμένο Τροχόσπιτο τρομοκρατεί οικογένεια!

Στοιχειωμένα σπίτια έχουμε δει. Στοιχειωμένα πλοία, αυτοκίνητα, τρένα και άλλα μέσα μεταφοράς έχουμε επίσης δει. Το ότι θα βγει ταινία τρόμου με στοιχειωμένο τροχόσπιτο μάλλον δεν το περιμέναμε και σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον και αστείο ταυτόχρονα!

Ο λόγος για το αμερικάνικο φιλμ τρόμου The Toybox του Tom Nagel (ClownTown) σε σενάριο των Jeff Denton, Tom Nagel, Brian Nagel και Jeff Miller. Το φιλμ επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το τροχόσπιτο της ακινητοποιείται στην έρημο και μια υπερφυσική δύναμη αρχίζει να σκοτώνει τα ανυποψίαστα μέλη της. Βλέπετε…το τροχόσπιτο είναι στοιχειωμένο από το πνεύμα ενός serial killer!

Πρωταγωνιστούν οι Denise Richards, Mischa Barton, Denton, Brian Nagel, Greg Violand και Matt Mercer, Malika Michelle, David H. Greathouse και Katie Keene. Το φιλμ είναι παραγωγή της Steel House Productions και αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα τους τις ΗΠΑ στις 5 Μαΐου 2018. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το The Toybox τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδηση μας.

Ας ελπίσουμε να περάσει το φιλμ κι από τα μέρη μας…

the toybox poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles