Ο Eli Roth ετοιμάζει μεγάλο project γύρω από τους Κλόουν

Ο άνθρωπος πίσω από αιματοβαμμένες ταινίες όπως τα Hostel, Green Inferno και Cabin Fever έχει στα σκαριά μία ακόμα φιλόδοξη προσπάθεια που θα απασχολήσει τους φίλους του τρόμου. Ο λόγος για τον σπουδαίο Eli Roth ο οποίος αυτήν την περίοδο ετοιμάζει ένα πολυσχιδές project τρόμου με θέμα τους κλόουν.

Το project θα έχει τη μορφή franchise, όμως δεν θα αφορά μόνο ταινία αλλά και video game, ένα ζωντανό event, ταινίες μικρού μήκους και πολλά άλλα. Ο τίτλος ολόκληρου του project είναι Clownpocalypse. Ο Eli Roth θα είναι παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη του, James Frey.

Ο διάσημος κινηματογραφιστής χαρακτήρισε το project τρομακτικό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα αλλά και ως κάτι που θα μείνει στη μνήμη των gamers και των φίλων του κινηματογράφου. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το Clownpocalypse. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ