Get Out (Τρέξε): Στις 16 Μαρτίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Επιτέλους η παρανοϊκή, φυλετικών διαστάσεων, κωμωδία τρόμου/μυστηρίου του Jordan Peele για την οποία είχαμε γράψει στο παρελθόν έρχεται και από τη χώρα μας. To «Get Out» (ελληνιστί «Τρέξε») θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 (κυκλοφορία της UIP).

Υπόθεση:

Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ (Άλισον Ουίλιαμς –Girls), στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της (Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και Κάθριν Κίνερ) και τον αδερφό της, Τζέρεμι (Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς –X-Men: First Class). Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…

Πρωταγωνιστούν οι Keith Stanfield, Bradley Whitford, Allison Williams, Catherine Keener, Betty Gabriel, Caleb Landry Jones και Daniel Kaluuya. Η διάρκεια της ταινίας είναι 103 λεπτά.

Θυμηθείτε τις παλιότερες ειδήσεις μας για το «Get Out» στους παρακάτω συνδέσμους:

Get Out 1

Get Out 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles