Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι ΙΙ – Σύντομα στα ελληνικά cinema

Το sequel της ομότιτλης ταινίας του σκηνοθέτη Rhys Frake-Waterfield καταφτάνει σε λίγες μέρες στους ελληνικούς κινηματογράφους από τη Neo Films. Η πρεμιέρα του «Winnie-the-Pooh: Blood and Honey ΙΙ» έχει οριστεί για τις 23 Μαΐου 2024.

Υπόθεση:

«Επιδιώκοντας να εκδικηθεί τον πρώην παιδικό του φίλο, ο Γουίνι το Αρκουδάκι επιστρέφει αποφασισμένος να βρει και να σκοτώσει τον Κρίστοφερ καθώς και τους ενήλικους που επέζησαν από το πάρτι για τα 5α γενέθλια του Κρίστοφερ. Το Αρκουδάκι, μαζί με τους τρομακτικούς τερατώδεις φίλους του, τον Κουκουβάγια και τον Τίγρη, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν προς έναν».

Το σενάριο έχουν γράψει οι Rhys Frake-Waterfield, Matt Leslie και A.A. Milne. Πρωταγωνιστούν οι Scott Chambers, Tallulah Evans, Ryan Oliva και Lewis Santer. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 40 λεπτά.

Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι ΙΙ

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει