Νέο φιλμ τρόμου με φονική αρκούδα

«Savage Hunt» είναι ο τίτλος μιας νέας ταινία τρόμου με φονικό ζώο που ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο. Μιλάμε ουσιαστικά για θρίλερ επιβίωσης με επιθετική αρκούδα στο ρόλο του «κακού» της υπόθεσης.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Roel Reiné (Halo) και το σενάριο οι Chad Law και Christopher Jolley. Σύμφωνα με δηλώσεις των παραγωγών στα γυρίσματα που λαμβάνουν χώρα, για τις επιθέσεις της αρκούδας χρησιμοποιείται αληθινή αρκούδα!

Όσον αφορά την υπόθεση αυτή επικεντρώνεται σε έναν εκδικητικό κυνηγό που προσπαθεί να πιάσει μια άγρια βορειοαμερικάνικη αρκούδα. Η εν λόγω αρκούδα άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους μετά το άνοιγμα ενός τουριστικού πάρκου που διατάραξε την ισορροπία του οικοσυστήματος.

Στο cast βρίσκουμε τους Anthony Barclay, Colin Mace, Katrin Vankova, Fotina Papatheodorou και James Oliver Wheatley. Το φιλμ απ’ όσο γνωρίζουμε θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ