The Strangers: Chapter 1 – Σύντομα στα ελληνικά cinema

Το πρώτο prequel των ταινιών «The Strangers» (Κλείδωσες;) θα είναι σύντομα κοντά μας. Το «The Strangers: Chapter 1» (Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 16 Μαΐου 2024 από την Spentzosfilm. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο έμπειρος Renny Harlin (A Nightmare on Elm Street 4, Deep Blue Sea)

Περίληψη:

«Αφού χαλάσει το αυτοκίνητό τους σε μια απόκοσμη μικρή πόλη, ένα νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα σε μια απομακρυσμένη καμπίνα.Ακολουθεί πανικός καθώς τρομοκρατούνται από τρεις μασκοφόρους άγνωστους που χτυπούν την πόρτα και εισβάλουν, φαινομενικά χωρίς κίνητρο στην ταινία ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ; ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ – το ανατριχιαστικό πρώτο κεφάλαιο της επερχόμενης σειράς ταινιών τρόμου».

Το σενάριο είναι των Alan R. Cohen και Alan Freeland. Πρωταγωνιστούν οι Madelaine Petsch, Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ella Bruccoleri, Richard Brake, Ema Horvath, George Young και Froy Gutierrez. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 31 λεπτά.

Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Late Night with the Devil Review

Screamtime Review

Abigail Review

 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ