Η νέα ταινία των Unboxholics στους ελληνικούς κινηματογράφους

Μετά από ένα παραγωγικό παρελθόν στον τρόμο με ταινίες μικρού μήκους και μία horror σειρά, οι διάσημοι YouTubers Unboxholics αποφάσισαν το μεγάλο βήμα. Έφτιαξαν μια full length ταινία τρόμου που από τις 25 Απριλίου παίζεται στα ελληνικά cinema αιχμαλωτίζοντας το κοινό με τα σκοτεινά μοτίβα του. Η ταινία ονομάζεται «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» και είναι μια παραγωγή του Second Floor Studio.

Περίληψη:

«Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;»

Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Σενάριο: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς

Η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 87 λεπτά.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ