Έρχεται το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan

«Trap» είναι ο τίτλος του νέου, πολυαναμενόμενου θρίλερ του κορυφαίου κινηματογραφιστή M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, The Village κλπ.) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο που μας έρχεται. Πρόκειται για την πρώτη του ταινία μετά το μεγάλο του ντιλ με την Warner Bros.

Στο νέο του φιλμ, το οποίο συνδυάζει στοιχεία τρόμου και αστυνομικού μυστηρίου, πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος Josh Hartnett (30 Days of Night) στο ρόλο του πατέρα που συνοδεύει την κόρη του σε μια μεγάλη ποπ συναυλία. Το ανατρεπτικό της υπόθεσης είναι ότι η συναυλία αποτελεί μέρος ενός περίτεχνου σχεδίου της αστυνομίας για να συλλάβει έναν τρομερό serial killer με το παρατσούκλι The Butcher που θα βρίσκεται εκεί!

Ο M. Night Shyamalan έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ο ίδιος είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Ashwin Rajan και Marc Bienstock. Χρέη εκτελεστικού παραγωγού έχει αναλάβει ο Steven Schneider.

Μαζί με τον Josh Hartnett πρωταγωνιστούν επίσης οι Hayley Mills, Marnie McPhail, Vanessa Smythe, Saleka Shyamalan, Scott Ian MacDougall, Kristi Woods και Cali Lorella. Μέχρι να φτάσει η ταινία στους κινηματογράφους της χώρας μας τσεκάρετε το ολόφρεσκο, συναρπαστικό trailer.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ