Νέο The Blair Witch Project από δύο μεγάλες εταιρίες!

25 χρόνια μετά την προβολή του Cult Classic φιλμ «The Blair Witch Project» (1999), οι Lionsgate Motion Picture Group και Blumhouse Productions ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός νέου «The Blair Witch Project» φιλμ στο πλαίσιο της επανακυκλοφορίας κλασικών ταινιών από τον κατάλογο της Lionsgate.

Ο Jason Blum της Blumhouse θα συνεργαστεί με τον παραγωγό Roy Lee ο οποίος έκανε την παραγωγή στο φιλμ «Blair Witch» του 2016, το οποίο είναι και το τελευταίο μέχρι στιγμής φιλμ του franchise. Από την πλευρά του ο Jason Blum δήλωσε μεγάλος οπαδός του αρχικού «The Blair Witch Project» το οποίο παραδέχτηκε ότι κατέστησε δημοφιλές το found footage στιλ, χωρίς το οποίο δεν θα υπήρχαν άλλες σημαντικές ταινίες τρόμου όπως το κλασικό «Paranormal Activity» (2007).

Για να δούμε λοιπόν πώς θα είναι το νέο The Blair Witch Project. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ