Επανεκτέλεση του Hellraiser από τον David S. Goyer

Μπορεί το διάσημο franchise του Hellraiser να απαριθμεί τον θεαματικό αριθμό των 10 ταινιών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο θρυλικός Pinhead και οι δαιμονικοί Cenobites έχουν παύσει να απασχολούν την horror κινηματογραφική βιομηχανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, μάθαμε πρόσφατα ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο project για το Hellraiser υπό τη μορφή remake ή reboot. Μάλιστα προσελήφθη από την Spyglass ο σεναριογράφος των υπερπαραγωγών Batman Begins και The Dark Knight, David S. Goyer να αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή του νέου Hellraiser.

Ο Goyer έχει εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό στον κινηματογράφο και σίγουρα την απαραίτητη εμπειρία για ένα τέτοιο εγχείρημα. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως σεναριογράφος και άλλοτε ως σκηνοθέτης σε ταινίες σκοτεινής φαντασίας και τρόμου όπως Blade, Blade 2, Blade: Trinity, Dark City, The Unborn και Demonic Toys.

Το νέο φιλμ περιγράφεται ως πιστό στο παλιό Hellraiser αλλά και ως εξελιγμένη επανεκδοχή του. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν στη νέα ταινία Hellraiser θα εμπλακεί ο Clive Barker, ο συγγραφέας του βιβλίου όπου βασίστηκε το κλασικό φιλμ του 1987, του οποίου υπήρξε επίσης σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ