MA: Στις 30 Μαΐου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Ένα ακόμη φιλμ τρόμου υψηλού προφίλ φτάνει στα τέλη του μήνα στη χώρα μας. Πρόκειται για το MA που κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tulip στις 30 Μαΐου.

Περίληψη:

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι της Ma. Μόνο που… για να επιστρέψεις σπίτι σου ασφαλής, θα χρειαστείς και λίγη τύχη. Η βραβευμένη με Όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ είναι η μοναχική Σου Αν, που μένει σε μια ήσυχη πόλη του Οχάιο. Όταν η έφηβη Μάγκι (Νταϊάν Σίλβερς, Glass) της ζητάει να αγοράσει αλκοόλ για εκείνη και την παρέα της, η Σου Αν βρίσκει την ευκαιρία να κάνει… νέους φίλους. Και έτσι παραχωρεί στα παιδιά το υπόγειο του σπιτιού της έτσι ώστε να είναι ασφαλή και να μην οδηγούν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Όμως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες: Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. Δεν πρέπει να βλασφημούν. Δεν πρέπει να ανέβουν στον επάνω όροφο. Και πρέπει να την φωνάζουν «Mα». Σταδιακά η φιλοξενία της Ma αρχίζει να γίνεται εμμονή και αυτό που αρχικά φάνταζε ως το τέλειο εφηβικό όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης. Το σπίτι της Mα μεταμορφώνεται από το καλύτερο μέρος της πόλης, στο χειρότερο μέρος της Γης!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tate Taylor σχετικά καινούριο και το σενάριο ο Scotty Landes. Πρωταγωνιστούν οι Octavia Spencer, Luke Evans, Juliette Lewis, Missi Pyle, Allison Janney, Diana Silvers και McKaley Miller.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles