Έρχεται sequel του Deathgasm

Θυμάστε εκείνη την ξεκαρδιστική νεοζηλανδέζικη κωμωδία τρόμου με την ονομασία Deathgasm που είχαμε συμπεριλάβει στο αφιέρωμα με τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2015;

Ε, λοιπόν, αυτές τις μέρες έγινε γνωστό ότι η βρετανική εταιρία παραγωγής Grimmfest Films που ειδικεύεται σε ταινίες τρόμου, θα αναλάβει την παραγωγή, ανάπτυξη και χρηματοδότηση ταινιών από κινηματογραφιστές των οποίων οι προηγούμενες δουλειές προβλήθηκαν στο φεστιβάλ της, το λεγόμενο Grimmfest festival.

Μια από τις ταινίες που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της εταιρίας είναι το sequel του Deathgasm. Θυμίζουμε το αρχικό Deathgasm, σκηνοθετημένο και γραμμένο από τον Jason Lei Howden, καταπιανόταν με μια διαβολική οντότητα που ξύπνησε κατά λάθος μια παρέα νεαρών χεβιμεταλάδων με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης τους να μεταμορφώνονται σε άγριους δαίμονες.

Η ταινία ήταν εξαιρετικά διασκεδαστική με μπόλικο feeling cult-ίλας. Ας ελπίσουμε και το sequel να είναι τουλάχιστον το ίδιο ψυχαγωγικό. Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη πληροφορία προς το παρόν. Μείνετε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας για οποιοδήποτε update.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles