Επίσημο trailer του Annabelle: Creation & κυκλοφορία στην Ελλάδα

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του Annabelle αλλά και του ευρύτερου The Conjuring σύμπαντος έφτασαν πρόσφατα. Κατ’ αρχήν έχουμε διαθέσιμο το επίσημο μεγάλης διάρκειας trailer του Annabelle 2 του οποίου η τελική ονομασία οριστικοποιήθηκε σε Annabelle: Creation μιας και θα αφηγείται γεγονότα σχετικά με την δημιουργία της διαβολικής κούκλας (και όχι μόνο). Τσεκάρετε παρακάτω το νέο τρομακτικό trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.

Το δεύτερο ευχάριστο νέο έχει να κάνει με την έλευση του Annabelle: Creation στους κινηματογράφους της χώρας μας. Σύμφωνα λοιπόν με τις υπάρχουσες πληροφορίες η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 (διανομή από την Tanweer). Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά ας ελπίσουμε η μακρά αναμονή να μας αποζημιώσει με μια αληθινά τρομακτική ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Annabelle στην παλιότερη λεπτομερή είδηση μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ