Έρχεται το sequel του The Meg με τον Jason Statham

«Meg 2: The Trench» είναι ο πλήρης τίτλος του sequel του «The Meg» που είχε κυκλοφορήσει το 2018. O Jason Statham θα επιστρέψει στο sequel της Warner Bros για να παίξει τον χαρακτήρα του Jonas Taylor.

Τη σκηνοθεσία του νέου Meg έχει αναλάβει ο Ben Wheatley‘s (Kill List, Sightseers, A Field in England, High-Rise, Rebecca, In the Earth). Το σενάριο έχουν γράψει οι Dean Georgaris και Jon & Erich Hoeber.

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast έγινε γνωστό πρόσφατα ότι θα συμμετάσχουν οι Sienna Guillory (Resident Evil: Afterlife), Skyler Samuels (Scream Queens) και Sergio Peris-Mencheta (Rambo: Last Blood). Επίσης από το πρώτο φιλμ θα επιστρέψουν οι Cliff Curtis, Sophia Cai και Page Kennedy.

Αν και η υπόθεση δεν είναι γνωστή, ξέρουμε ότι ο Peris-Mencheta υποδύεται έναν από τους ανταγωνιστές του φιλμ και συγκεκριμένα έναν σκληροτράχηλο μισθοφόρο ενώ η Guillory την επικεφαλής μιας επιστημονικής ομάδας.

Τα γυρίσματα του νέου Meg ξεκίνησαν στη Μεγάλη Βρετανία τον προηγούμενο μήνα. Θα σας κρατάμε ενήμερους/ες για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη πάνω στο «Meg 2: The Trench».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ