Η Naomi Watts σε νέο θρίλερ επιβίωσης

«Infinite Storm» είναι ο τίτλος ενός νέου θρίλερ επιβίωσης όπου θα πρωταγωνιστήσει η σπουδαία και αγαπημένη Naomi Watts.Το φιλμ είναι σκηνοθετημένο από την Πολωνή σκηνοθέτρια Małgorzata Szumowska (In the Name Of, Mug) και αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας στις 25 Μαρτίου του 2023.

Το «Infinite Storm» ακολουθεί μια ορειβάτη (Naomi Watts) που κατά την αναρρίχησή της στο όρος Washington παγιδεύεται σε μια σφοδρή χιονοθύελλα. Στην κάθοδό της συναντά έναν παγιδευμένο άντρα και προσπαθεί να τον βοηθήσει να κατηφορίσουν το βουνό πριν την έλευση της νύχτας.

Εκτός από την Watts πρωταγωνιστούν επίσης οι Billy Howle, Denis O’Hare και Parker Sawyers. Το σενάριο είναι του Joshua Rollins. Τσεκάρετε στην παρούσα είδηση και το νέο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το φιλμ.

naomi watts infinite storm poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ