Νέο video game βασισμένο στον μύθο του Lovecraft

«Underworld Dreams: The False King» είναι ο τίτλος ενός νέου video game survival horror πρώτου προσώπου της Drop of Pixel που θα κυκλοφορήσει τη φετινή χρονιά στο Steam και στο Nintendo Switch.

Η υπόθεση του παιχνιδιού μάς πηγαίνει πίσω στα 80s όπου ένας άντρας ανακαλύπτει τα ίχνη το χαμένου αδελφού του σε ένα μυστηριώδες, εγκαταλελειμμένο κτίριο που κρύβει ένα διαβολικό μυστικό. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι μια εμπειρία τριών έως πέντε ωρών που θα θέσει τα θεμέλια για τη συνέχεια!

Το «Underworld Dreams: The False King» είναι εμπνευσμένο από τον εφιαλτικό κόσμο του μεγάλου συγγραφέα τρόμου και φανταστικού H.P. Lovecraft αλλά και από τον κλασικό συγγραφέα τρόμου Robert W. Chambers και συγκεκριμένα από το βιβλίο του The False King του 1895.

Η κυκλοφορία του αναμένεται για την άνοιξη του 2022 και θα είναι το πρώτο στην ανθολογία Underworld Dreams. Η συνέχεια του θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους και μπορείτε να την παραγγείλετε μέσα από την πλατφόρμα του Steam. Η υπόθεση μάς ξαναταξιδεύει στη δεκαετία του ’80.

Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το επίσημο trailer του «Underworld Dreams: The False King» και πείτε μας τη γνώμη σας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει