Η νέα σειρά Alien θα εκτυλίσσεται πριν την εποχή της Ellen Ripley

Κι ενώ από τον Δεκέμβρη του 2020 που ανακοινώθηκε η σειρά για το Alien franchise έχουν διαρρεύσει ελάχιστες πληροφορίες, μάθαμε μερικά πράγματα για την υπόθεση μέσα από πρόσφατες δηλώσεις των συντελεστών. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του δικτύου FX on Hulu όπου θα φιλοξενηθεί η σειρά John Landgraf δήλωσε τα εξής:

“To Alien εκτυλίσσεται πριν την Ripley. Είναι η πρώτη ιστορία του Alien franchise που λαμβάνει χώρα στην Γη. Άρα εκτυλίσσεται στον πλανήτη μας. Λίγο πριν το τέλος του αιώνα μας, δηλαδή περίπου 70 χρόνια από τώρα. Η Ripley δεν θα αποτελεί μέρος του όπως και κανένας άλλος χαρακτήρας εκτός από το εξωγήινο πλάσμα.”

Σύμφωνα με τον Landgraf ο δημιουργός της σειράς Noah Hawley θα κάνει το project να μοιάζει ως επαναδημιουργία αλλά και επέκταση των προηγούμενων ταινιών. Η σειρά θα περιέχει εκπλήξεις ενώ από το FX περιγράφεται ως μια τρομακτική κούρσα 30 χρόνια πριν το Alien.

Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι ο σκηνοθέτης του ιστορικού πρώτου «Alien», Ridley Scott θα συμμετάσχει στο project ως παραγωγός. Αν όλα πάνε καλά, η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Σίγουρα όλοι αγαπήσαμε τον μνημειώδη χαρακτήρα της Ellen Ripley που ενσαρκώθηκε από την μοναδική Sigourney Weaver αλλά και μια σειρά εν είδει prequel πριν την εποχή της δεν μας χαλάει καθόλου.

Αναμένουμε περισσότερα για αυτό το πολυαναμενόμενο project στο κοντινό μέλλον. Μείνετε μαζί μας για να μαθαίνεται κάθε update πάνω στη νέα σειρά Alien.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ