Ημερολόγιο Φόνων (The Limehouse Golem): Το Φεβρουάριο στα ελληνικά cinema

«Μια σειρά φόνων αναστατώνει μια μικρή κοινότητα σε τέτοιο σημείο που οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ένα θρυλικό πλάσμα που έρχεται από σκοτεινές εποχές -το μυθικό Γκόλεμ- πρέπει να ευθύνεται για τους φόνους αυτούς».

Αυτή είναι η υπόθεση σε γενικές γραμμές του βρετανικού The Limehouse Golem (Ημερολόγιο Φόνων), ενός αξιοπρόσεκτου φιλμ τρόμου και μυστηρίου βικτωριανής εποχής που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Juan Carlos Medina (Insensibles) και το σενάριο η Jane Goldman (Stardust, Kick Ass, X-Men: First Class). Πρωταγωνιστούν οι Bill Nighy, Olivia Cooke, Douglas Booth, Daniel Mays, Sam Reid, María Valverde, Henry Goodman, Morgan Watkins και Eddie Marsan.

Η ελληνική πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου 2018. Τσεκάρετε το επίσημο trailer και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ