Εντυπωσιακά τα Trailer & Poster της 3ης σεζόν του Ash Vs Evil Dead

Επιτέλους μετά από μια μεγάλη περίοδο αναμονής έφτασε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν του Ash Vs Evil Dead μαζί με ένα τρομερό poster. Και τα δύο μας αποκαλύπτουν πόσο τεράστια μπορούν να γίνουν σε μέγεθος τα δαιμονικά όντα που αντιμετωπίζει ο Ash και η τρελοπαρέα του.

Η νέα αυτή σεζόν θα αποτελείται όπως και οι προηγούμενες από 10 επεισόδια τριαντάλεπτης διάρκειας με το πρώτο επεισόδιο να είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στο δίκτυο Starz τις 25 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Πέρα από το γνωστό cast θα συναντήσουμε και μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως την Arielle Carver-O’Neill (House Husbands) στο ρόλο της Brandy Barr, της εδώ και πολύ καιρό χαμένης κόρης του Ash και τον Lindsay Farris (Home and Away, Primal) στο ρόλο του Dalton, που είναι αρχηγός ενός αρχαίου τάγματος με την ονομασία Knights of Sumeria, οι οποίοι αναζητούν στον Ash τον μεγάλο ηγέτη που θα τους οδηγήσει στη μάχη εναντίον των δαιμόνων.

ash season 3

Σε αναμονή λοιπόν μίας ακόμα υποσχόμενης σεζόν ας απολαύσουμε το υπάρχον οπτικό υλικό που μας βάζει για τα καλά στο κλίμα της σειράς. Διαβάστε περισσότερα για τη νέα σεζόν στις παλιότερες ειδήσεις μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ