Annabelle Comes Home: Επίσημο Trailer & Κυκλοφορία στην Ελλάδα

Πλησιάζει η ώρα που το τρίτο φιλμ Annabelle στο spin-off του The Conjuring θα παρουσιάσει τον τρόμο του στους fans του franchise. Ένα τόσο υψηλού προφίλ φιλμ τρόμου αναμενόμενα θα πέρναγε από τους κινηματογράφους της χώρας μας. Πράγματι τo «Annabelle Comes Home» θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά cinema από την Tanweer στις 27 Ιουλίου 2019.

Περίληψη:

«Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να δημιουργήσει μεγαλύτερο χάος, οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στην αίθουσα δαιμoνικών αντικειμένων του σπιτιού τους, την τοποθετούν “με ασφάλεια” πίσω από ένα ιερό γυαλί και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Αλλά μία δαιμονική νύχτα επίκειται καθώς η Annabelle ξυπνάει τα κακά πνεύματα της αίθουσας, και όλοι μαζί στρέφονται εναντίον της 10χρονης κόρης των Γουόρεν, της Τζούντι και των φίλων της».

Το χορταστικό trailer του «Annabelle Comes Home» είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για το περιεχόμενο του. Τσεκάρετε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Διαβάστε περισσότερα για το Annabelle Comes Home στην παλαιότερη είδηση μας εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles