Kill or Be Killed: Όταν ο τρόμος συναντά το western

Ο συνδυασμός τρόμου και άγριας δύσης δεν είναι συχνός και αυτό τον καθιστά οπωσδήποτε καλοδεχούμενο όποτε συμβαίνει. Αν λοιπόν σας άρεσαν horror western ταινίες όπως «Near Dark» (1987) και «Dead Birds» (2004) τότε η παρούσα είδηση μάλλον θα σας ενδιαφέρει.

Μέσα στο 2015 προβλήθηκε σε κάποια φεστιβάλ κινηματογράφου των ΗΠΑ το «Kill or Be Killed» (αρχικός τίτλος: Red on Yella, Kill a Fella) προκαλώντας θετικές εντυπώσεις στο κοινό ως επί το πλείστων. Πρόκειται για ένα ιδιάζον μείγμα τρόμου, γουέστερν και μυστηρίου που αναμένεται να έχει ευρύτερη κυκλοφορία από το επόμενο έτος.

Το φιλμ μας μεταφέρει στο φθινόπωρο του 1900 και επικεντρώνεται στον ληστή Claude Barbee και στη συμμορία του που περιφέρονται στο Texas με σκοπό να προσεγγίσουν μια αποθήκη με χρήματα μετά από μια κακοσχεδιασμένη ληστεία. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι δεν καταδιώκονται μόνο από τις δυνάμεις του νόμου αλλά και από μια αδίστακτη και απρόσμενη απειλή.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφουν οι Duane Graves και Justin Meeks.

Πρωταγωνιστούν οι Justin Meeks, Paul McCarthy-Boyington, Bridger Zadina, Deon Lucas, Greg Kelly, Larry Grant Harbin, Arianne Margot, Luce Rains, Timothy McKinney, Karrie Cox, Pepe Serna, Edwin Neal, Bill Johnson, Sonny Carl Davis και η cult φιγούρα του τρόμου που ακούει στο όνομα Michael Berryman (Αίμα στους Λόφους 1 & 2).

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να δούμε κι από τα μέρη μας αυτό το πολλά υποσχόμενο και ανεξάρτητο φιλμ τρόμου.

michael berryman
Michael Berryman
kill or be killed

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles