Το Mimic του Guillermo del Toro γίνεται τηλεοπτική σειρά

Άραγε πόσοι θυμούνται εκείνο το συναρπαστικό φιλμ τρόμου/επιστημονικής φαντασίας του 1997 του σπουδαίου Guillermo del Toro γνωστό ως «Mimic»; Το πρωτότυπο concept με τα τερατώδη έντομα που μιμούνταν ανθρώπινες μορφές μάς είχαν ενθουσιάσει αλλά και τρομάξει στα μακρινά πλέον 90s.

Τα δύο sequel που ακολούθησαν δυστυχώς δεν είχαν τίποτα να μας πουν. Τώρα όμως ο κόσμος του «Mimic» πρόκειται να ξαναζωντανέψει – αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη. Ναι, σωστά διαβάζετε, το Mimic θα γίνει τηλεοπτική σειρά χάρη στην Miramax TV, τον κινηματογραφιστή Paul W.S. Anderson (Resident EvilEvent Horizon), τον σεναριογράφο Danger Gray (Hannibal TV Series) και τον παραγωγό Jeremy Bolt που θα επιβλέψουν το νέο project.

Προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει άλλες πληροφορίες πέρα του ότι η σειρά θα είναι reboot της βασικής ιστορίας. Επομένως μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ