Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν (The Dead Don’t Die): Τον Ιούλιο στην Ελλάδα

Από τον περασμένο Απρίλιο σας είχαμε ενημερώσει για μια νέα κωμωδία τρόμου με ζόμπι με αξιοπρόσεκτο cast που θα κυκλοφορούσε τον Ιούνιο στις ΗΠΑ. Ε, λοιπόν έχουμε ευχάριστα νέα για τους Έλληνες φίλους του zombie horror. Το The Dead Don’t Die (Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν), θα βρει το δρόμο και για την Ελλάδα αφού είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου 2019!

Περίληψη:

Βρισκόμαστε σε μια ήσυχη, σχεδόν βουβή πόλη του Σέντερβιλ στην Αμερική, όμως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το φεγγάρι τις τελευταίες μέρες φέγγει πολύ έντονα και έχει κατέβει ανεξήγητα χαμηλά. Οι ώρες της ημέρας μπερδεύονται, το φως του ήλιου χάνεται, ενώ τα ζώα συμπεριφέρονται παράξενα. Οι δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις είναι ανησυχητικές και οι επιστήμονες απορούν. Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει την κατάρα που θα έρθει να σκεπάσει σύντομα αυτήν τη μικρή πόλη. Οι νεκροί δεν πεθαίνουν. Γίνονται αιμοδιψή ζόμπι και σηκώνονται απ’ τους τάφους τους για να κάνουν άγριες επιθέσεις στους ζωντανούς και να τους φάνε. Οι κάτοικοι της επαρχιακής πόλης πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Ο πατριάρχης του ανεξάρτητου Αμερικάνικου σινεμά, επιστρέφει με το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό του στυλ, και υπογράφει μια αναρχική κωμωδία ενήλικου τρόμου. Πίσω από τους σαρκοφάγους απέθαντους, από την απελπισία απέναντι στο κακό και την country μπαλάντα των τίτλων που υπαγορεύει την ιστορία, κρύβεται ένα γλυκόπικρο σχόλιο που λέει πολλά για τη σύγχρονη Αμερική, και όχι μόνο.

Το «The Dead Don’t Die» είναι κυκλοφορία της Tulip και η διάρκειά του ανέρχεται στη 1 ώρα και 44 λεπτά. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους συντελεστές τσεκάρετε την προηγούμενη είδηση μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ