Νέο body-horror φιλμ από τον γιο του David Cronenberg

Ο Brandon Cronenberg, γιος του μάστορα του body horror David Cronenberg, είναι ο υπεύθυνος για μια αξιοπρόσεκτη body horror παραγωγή που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο τρέχον έτος αν όλα πάνε καλά. Πρόκειται για το «Possessor» το οποίο προβλήθηκε στην αρχή του έτους στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Sundance αποκομίζοντας καλά σχόλια.

Το φιλμ ακολουθεί έναν πράκτορα που εργάζεται για έναν μυστικό οργανισμό ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία εμφυτευμάτων εγκεφάλου για να καταλαμβάνει το μυαλό άλλων ανθρώπων μετατρέποντάς τους σε στυγνούς δολοφόνους για λογαριασμό πλούσιων πελατών.

Ο Brandon Cronenberg έχει αναλάβει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Στο cast συναντάμε ενδιαφέροντα ονόματα όπως Andrea Riseborough (Mandy, Black Mirror), Jennifer Jason Leigh (Annihilation, Good Time), Sean Bean (The Lord of the Rings, Black Death) και Christopher Abbot (It Comes At Night). 

Το καλοσχεδιασμένο poster και το ψαρωτικό teaser trailer μάς ταξιδεύουν στις παλιές καλές εποχές του Cronenberικού body horror εντείνοντας την προσμονή μας για το «Possessor»! Ας ελπίσουμε να κινείται στα χνάρια των ένδοξων δουλειών του πατέρα Cronenberg!

possessor poster new

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ