Νεότερα και οπτικό υλικό από το Three From Hell

Να μια είδηση που θα χαροποιήσει αλλά ταυτόχρονα θα δυσαρεστήσει τους fans του Rob Zombie και των ταινιών του. Ας ξεκινήσουμε από το «δυσάρεστο» πρώτα. Ο μεγάλος star δήλωσε πρόσφατα ότι το πολυαναμενόμενο sequel του κορυφαίου ίσως φιλμ του «The Devil’s Rejects» (2005) γνωστό εδώ και καιρό ως «Three From Hell» δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2019.

Παρότι τα γυρίσματα του φιλμ έχουν τελειώσει οι συναυλιακές υποχρεώσεις του Rob Zombie τον αναγκάζουν να καθυστερήσει τη διαδικασία του μοντάζ και της προώθησης και εν τέλει κυκλοφορίας του sequel.

Και παρότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για το διάστημα κυκλοφορίας του Three From Hell, ο Rob Zombie έδωσε στην δημοσιότητα μέσω Instagram τις πρώτες φωτογραφίες όπου απεικονίζονται μέλη της φονικής οικογένειας Firefly που απολαύσαμε στο The Devil’s Rejects.

Οι θρυλικοί Captain Spaulding, Otis, Baby και ένας τύπος ονόματι Virgil Dallas Harper υποδυόμενος τον δεσμοφύλακα φιγουράρουν ψαρωτικά. Οι τρεις πρώτοι συνοδεύονται από αστυνομικούς σε κελιά ή δικαστικές αίθουσες. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς δένουν οι εν λόγω φωτογραφίες με το τραγικό φινάλε του The Devil’s Rejects.

Μέχρι τότε όμως μας χωρίζει μεγάλο χρονικό διάστημα και το μόνο που θα μας φτιάξει είναι ένα teaser ή trailer. Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει