The Swarm: Νέα σειρά οικολογικού θρίλερ

Μια νέα πρωτότυπη σειρά οικολογικού τρόμου πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο αμερικάνικο δίκτυο The CW. Λέγεται «The Swarm» και θα μας δείχνει επιθέσεις θαλάσσιων ζώων στους ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από την αδυσώπητη κλιματική αλλαγή και την συνεχόμενη περιβαλλοντική μόλυνση, μια μυστηριώδης δύναμη στα βάθη του ωκεανού στρέφει τα πλάσματα της θάλασσας εναντίον των ανθρώπων. Μια ομάδα επιστημόνων καλείται να μελετήσει την κατάσταση και να δώσει ένα τέλος στην απειλή μέσω μιας επικίνδυνης αποστολής στον Αρκτικό ωκεανό όπου εδράζεται η αλλόκοτη αυτή δύναμη.

Το «The Swarm» έρχεται από τον εκτελεστικό παραγωγό του «Game of Thrones», Frank Doelger και βασίζεται στο βιβλίο του Frank Schätzing «Der Schwarm» του 2004. Θα έχει οκτώ επεισόδια με το πρώτο να ξεκινά στις 12 Σεπτέμβρη 2023 στο The CW.

swarm tv

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ