Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού – Τέλη Αυγούστου στα ελληνικά cinema

Από τον σκηνοθέτη του καταπληκτικού φιλμ τρόμου/φαντασίας «Trollhunter» (2010), André Øvredal έρχεται το «The Last Voyage of the Demeter» (Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού) το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στους κινηματογράφους της χώρας μας από την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023. Το «Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού» είναι μια κυκλοφορία της Film Group.

Περίληψη:

«Βασισμένη μονάχα σε ένα κεφάλαιο, στο «Ημερολόγιο του Καπετάνιου» από το κλασικό μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ, «Δράκουλα», η ιστορία τοποθετείται στη ρωσική σκούνα, Ντιμίτερ, που ναυλώθηκε για να μεταφέρει ιδιωτικό φορτίο – είκοσι τέσσερα ασημάδευτα κιβώτια – από τα Καρπάθια όρη στο Λονδίνο.Η ταινία αφηγείται τα περίεργα γεγονότα που έπληξαν το καταραμένο πλήρωμα όσο προσπαθούσαν να επιβιώσουν στο ωκεάνιο ταξίδι τους, κυνηγημένοι κάθε νύχτα από μια τρομακτική παρουσία. Όταν το πλοίο έφτασε τελικά στον προορισμό του ήταν ρημαγμένο χωρίς ίχνος του πληρώματος».

Το σενάριο έχουν γράψει οι Bragi F. Schut και Zak Olkewicz. Πρωταγωνιστούν οι David Dastmalchian, Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham, Chris Walley, Jon Jon Briones, Javier Botet και Nikolai Nikolaeff.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 118 λεπτά. Το χορταστικό trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις. Για να δούμε…

demeter poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ