Πληροφορίες για το Saw X

Η ώρα για το 10ο μέρος του Saw franchise πλησιάζει. Το «Saw Χ» αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη και η Lionsgate, μετά το poster έριξε ένα πρώτο teaser σε μορφή φωτογραφίας. Μια τυπική αλλά απειλητική φωτογραφία του Jigsaw, της γνωστής κούκλας που αποτελεί το ντεκόρ των ταινιών Saw.

Η υπόθεση της ταινίας χρονικά τοποθετείται μεταξύ των δύο πρώτων Saw με τον απελπισμένο John Kramer να πηγαίνει στο Μεξικό για να δοκιμάσει μια νέα πειραματική θεραπεία για τον καρκίνο που τον ταλαιπωρεί. Τελικά ανακαλύπτει ότι η θεραπεία είναι μια καλοστημένη απάτη για να εκμεταλλεύεται τους πιο ευάλωτους. Εξαγριωμένος ο Kramer επιστρέφει στο εργαστήριό του ετοιμάζοντας νέες σαδιστικές παγίδες για να τιμωρήσει τους απατεώνες.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης και μοντέρ προηγούμενων ταινιών Saw, Kevin Greutert ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Josh Stolberg και Peter Goldfinger οι οποίοι είχαν ξαναγράψει σενάρια στο franchise καθώς και για άλλες ταινίες τρόμου. Την παραγωγή έχουν κάνει οι Oren Koules και Mark Burg.

Στο cast, εκτός από την επιστροφή του μοναδικού Tobin Bell βρούμε τους Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer).

Για να δούμε…

saw x poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ