Νέα ανθολογία τρόμου από την Amicus Productions!

Εξαιρετικά ευχάριστη είδηση για τους φίλους του παλιού βρετανικού τρόμου και ειδικά των φίλων των σπονδυλωτών ταινιών τρόμου. Η βρετανική εταιρία παραγωγής Amicus Productions, που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 κυκλοφορώντας σπουδαίες ταινίες τρόμου σπονδυλωτού στιλ όπως «Tales from The Crypt» (1972) και «Vault of Horror» (1973), βρίσκεται σε φάση επανόδου με τη βοήθεια των Hex Studios!

Η επάνοδος αυτή έρχεται μαζί με μια ολοκαίνουρια ανθολογία τρόμου που θα φέρει τον τίτλο «In The Gripp of Terror»! Ο σκοπός της νέας ταινίας σύμφωνα με το δελτίο τύπου είναι να τιμήσει την κληρονομιά των θρυλικών studio της Amicus και να σφυρηλατήσει μια νέα εποχή για το βρετανικό cinema τρόμου!

Συγκεκριμένα, το «In The Gripp of Terror» θα αντλεί έμπνευση από τα κλασικά σπονδυλωτά φιλμ της εταιρίας όπως τα Dr. Terror’s House of Horrors (1965), Tales from the Crypt (1972) και Asylum (1972) περιέχοντας 4 ιστορίες βασισμένες σε έργα των κορυφαίων συγγραφέων τρόμου και φανταστικού H.P. Lovecraft, Ambrose Bierce και E.F Benson. Το κεντρικό θέμα θα αφορά κάποια μακάβρια πτυχή της ιατρικής.

Στο cast θα συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί του βρετανικού κινηματογράφου όπως οι Laurence R. Harvey (Human Centipede II), Megan Tremethick (Ghost Crew), Jonathan Hansler (The Devil’s Machine) και Michael Daviot (Revenge of Innsmouth).

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο της Amicus, Lawrie Brewster και τους συνεργάτες του, σχεδιάζονται και άλλα φιλμ για το κοντινό μέλλον, άρα δεν μιλάμε για μια μεμονωμένη δουλειά. Επίσης, να αναφέρουμε ότι για την γρηγορότερη ευόδωση του project θα ξεκινήσει και μια πλατφόρμα crowdfunding από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να το κάνουν στη σελίδα Pre-Launch καμπάνιας της Amicus.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ