The Nun II (Η Καλόγρια ΙΙ): Στις 7 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από τον σκηνοθέτη των δημοφιλών ταινιών τρόμου «The Curse of La Llorona» (2019) και «The Conjuring: The Devil Made Me Do It» (2021), Michael Chavez έρχεται σύντομα στη χώρα μας το sequel του μεταφυσικού φιλμ τρόμου «The Nun». Το «The Nun 2» θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Περίληψη:

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως.Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.

Στο σενάριο συναντάμε τους Ian Goldberg, Richard Naing και Akela Cooper. Πρωταγωνιστούν οι Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Storm Reid, Anna Popplewell, Jonas Bloquet, Katelyn Rose Downey και Anouk Darwin Homewood. Η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 110 λεπτά.

Η Καλόγρια ΙΙ

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ