Πλούσιο οπτικό υλικό από την ταινία τρόμου The Pyramid

Από τον σεναριογράφο διάσημων ταινιών τρόμου της νεότερης εποχής Grégory Levasseur (Αίμα στους Λόφους remake, Mirrors) έρχεται αυτή η νέα ταινία τρόμου της 20th Century Fox με τον «αρχαιολογικό» τίτλο «The Pyramid». Επικεντρώνεται σε μια ομάδα αρχαιολόγων που επισκέπτονται μια χαμένη αιγυπτιακή πυραμίδα θαμμένη κάτω από την έρημο. Δυστυχώς για τους αρχαιολόγους όχι μόνο θα εγκλωβιστούν στην πυραμίδα αλλά θα πρέπει να δώσουν αγώνα επιβίωσης ενάντια σε ένα διαβολικό πλάσμα που κρύβεται στις σκοτεινές κατακόμβες…

Ο Levasseur έχει αναλάβει για πρώτη φορά τη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο είναι των Daniel Meersand και Nick Simon. Πρωταγωνιστούν οι Ashley Hinshaw, James Buckley, Denis O’Hare και Christa Nicola. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου 2014 (αμερικάνικη ημερομηνία). Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας για τη χώρα μας.

Προς το παρόν λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν από την ιστοσελίδα μας το επίσημο trailer του «The Pyramid», poster καθώς και λίγα σύντομα βιντεάκια από την ροή της ταινίας.

pyramid-2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ