Η άποψη του σκηνοθέτη του Εξορκιστή για το The Babadook

Ο «Εξορκιστής» είναι αναμφίβολα μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες όλων των εποχών κι αυτό οφείλεται εν πολλοίς στη μνημειώδη σκηνοθεσία του William Friedkin. Σίγουρα λοιπόν παρουσιάζει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι η γνώμη του Friedkin για το φετινό φιλμ τρόμου «The Babadook» από την Αυστραλία που αποκόμισε πλείστα θετικά σχόλια από την ημέρα που προβλήθηκε στο Sundance Film Festival τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τις μέρες μας.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο σπουδαίος σκηνοθέτης έγραψε για το The Babadook:

«Δεν έχω ξαναδεί πιο τρομακτικό φιλμ από το The Babadook. Θα σας τρομάξει πάρα πολύ όπως κι εμένα.»

Και συνέχισε τοποθετώντας το The Babadook δίπλα σε ιστορικά φιλμ τρόμου:

«Ψυχώ, Alien, Οι Διαβολογυναίκες και τώρα το The Babadook».

Επίσης ο Friedkin εξέφρασε την απορία του για την περιορισμένη προβολή του στους κινηματογράφους επισημαίνοντας ότι μόνο ένας κινηματογράφος το προβάλλει σε ολόκληρο το L.A.! Ανεξάρτητα απ’ το αν συμφωνεί κανείς με τα σχόλια του Friedkin, το γεγονός ότι εκφράζονται από έναν καταξιωμένο κινηματογραφιστή που έχει αφήσει ανεξίτηλη τη στάμπα του στη σκηνή του τρόμου αποτελούν μεγάλη τιμή για την ταινία της Jennifer Kent. Το αν θα αναγνωριστεί ως κλασική, θα το δείξει το μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ