Κάθαρση: Η Αρχή (The First Purge) – Στις 26 Ιουλίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το τέταρτο φιλμ και prequel στο The Purge franchise θα βρει σύντομα φιλοξενία στους κινηματογράφους της χώρας μας. Σε σκηνοθεσία Gerard McMurray και σενάριο James DeMonaco το «The First Purge» (ελληνικός τίτλος: Κάθαρση: Η Αρχή) θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.

Περίληψη:

Πίσω από κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Την επόμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, παρακολουθήστε πώς ξεκίνησε το ετήσιο 12ωρο πλήρους ανομίας της χώρας μας. Καλωσορίσατε στο κίνημα που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα, Κάθαρση: Η Αρχή. Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα ξεχυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.

Πρωταγωνιστούν οι Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez, Kristen Solis και Marisa Tomei. Η διανομή γίνεται από την UIP και η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 97 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ