Δείτε το πρώτο teaser trailer για το Wrong Turn 6: Last Resort

Δεν ξέρουμε πόσοι αγωνιούν για το 6ο φιλμ των ταινιών Wrong Turn που αποτελούν ένα από τα πιο εκτεταμένα franchise της νεότερης εποχής αλλά σίγουρα το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Bloody Disgusting περιέχει όλη την ουσία του 6ου μέρους! Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη βία και το αίμα στα οποία μας έχουν συνηθίσει οι ταινίες του franchise. Δείτε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας!

Σχετικά με την υπόθεση, αυτή επικεντρώνεται στον νεαρό Danny ο οποίος κληρονόμησε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο στο δάσος που ενδέχεται να αποτελεί τον κρυφό σύνδεσμο με το παρελθόν του. Αφού μεταβεί στην περιοχή με τους φίλους του, αυτοί αρχίζουν να δολοφονούνται ένας ένας ενώ ο Danny θα βρεθεί μπροστά σε συνταρακτικές εκπλήξεις και διλήμματα που σχετίζονται με τους κανίβαλους φονιάδες της περιοχής.

Ενημερωτικά, το «Wrong Turn 6: Last Resort» όπως είναι η ονομασία του νέου φιλμ, θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 13 Οκτωβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα για το φιλμ από την ιστοσελίδα μας εδώ.

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review