Reboot για το The Most Dangerous Game!

Να μια ενδιαφέρουσα είδηση. Αυτό το reboot ήταν κάπως απρόσμενο είναι η αλήθεια. Αφορά το κλασικό θρίλερ του 1932 «The Most Dangerous Game». Ο Justin Lee θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο του reboot το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.

Η υπόθεση είναι παρόμοια με αυτή του αρχικού φιλμ. Δηλαδή ένας πατέρας με τον γιό του μετά από ναυάγιο βρίσκουν καταφύγιο σε ένα νησί και στην οικία του βαρόνου Von Wolf. Ο διαβολικός άντρας αποκαλύπτει στους φιλοξενούμενούς του ότι χρησιμοποιεί το νησί σαν χώρο προσωπικού του κυνηγιού όπου οι άνθρωποι είναι τα θηράματα και αυτός ο κυνηγός!

Στο cast θα βρούμε τους Tom Berenger (Platoon), Chris “CT” Tamburello Elissa Dowling, Kevin Porter, Eddie Finlay, Randy Charach,.Bruce Dern, Judd Nelson και Casper Van Dien. Να θυμίσουμε ότι και το παλιό φιλμ βασιζόταν στην ομότιτλη νουβέλα του Richard Connell.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles