Τοξική βροχή δημιουργεί ζόμπι στο Amityville Uprising

Το «Amityville Uprising» της Lionsgate είναι ένα από τα πολλά φιλμ τρόμου που χρησιμοποιούν την πόλη-ορόσημο στη σκηνή του τρόμου. Δεν έχει να κάνει με στοιχειωμένα σπίτια όμως αλλά με αιμοδιψή ζόμπι.

Ας δούμε την υπόθεση:

Μετά την χημική έκρηξη σε μια στρατιωτική εγκατάσταση, ο λοχίας Dash προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Μάταια όμως καθώς η έκρηξη απελευθερώνει μια τοξική όξινη βροχή που κατατρώει τη σάρκα οποιουδήποτε ακουμπά. Σα να μην έφτανε αυτό, η ίδια βροχή ξυπνά τους νεκρούς από τους τάφους τους και επιτίθενται στους ζωντανούς. Μπορεί ο Dash και η βοηθός του Nina Rossi να ξεχωρίσουν τον εχθρό από τον φίλο, να αποκρούσουν τις αιματηρές επιθέσεις, και να προστατέψουν τους συναδέλφους τους μέχρι την υποχώρηση του κατακλυσμού;”

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Thomas J. Churchill (Check Point, The Amityville Harvest). Πρωταγωνιστούν οι Kelly Lynn Reiter, Mike Ferguson, Scott C. Roe, Tank Jones, Alysha Young καθώς και ο ίδιος ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος Thomas J. Churchill.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε VOD και σε DVD στις 11 Ιανουαρίου 2022. Τσεκάρετε παρακάτω το επίσημο trailer και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles