Τοξική βροχή δημιουργεί ζόμπι στο Amityville Uprising

Το «Amityville Uprising» της Lionsgate είναι ένα από τα πολλά φιλμ τρόμου που χρησιμοποιούν την πόλη-ορόσημο στη σκηνή του τρόμου. Δεν έχει να κάνει με στοιχειωμένα σπίτια όμως αλλά με αιμοδιψή ζόμπι.

Ας δούμε την υπόθεση:

Μετά την χημική έκρηξη σε μια στρατιωτική εγκατάσταση, ο λοχίας Dash προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Μάταια όμως καθώς η έκρηξη απελευθερώνει μια τοξική όξινη βροχή που κατατρώει τη σάρκα οποιουδήποτε ακουμπά. Σα να μην έφτανε αυτό, η ίδια βροχή ξυπνά τους νεκρούς από τους τάφους τους και επιτίθενται στους ζωντανούς. Μπορεί ο Dash και η βοηθός του Nina Rossi να ξεχωρίσουν τον εχθρό από τον φίλο, να αποκρούσουν τις αιματηρές επιθέσεις, και να προστατέψουν τους συναδέλφους τους μέχρι την υποχώρηση του κατακλυσμού;”

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Thomas J. Churchill (Check Point, The Amityville Harvest). Πρωταγωνιστούν οι Kelly Lynn Reiter, Mike Ferguson, Scott C. Roe, Tank Jones, Alysha Young καθώς και ο ίδιος ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος Thomas J. Churchill.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε VOD και σε DVD στις 11 Ιανουαρίου 2022. Τσεκάρετε παρακάτω το επίσημο trailer και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει