Scream Queens: νέα ηθοποιός και ημερομηνία πρεμιέρας

Άλλη μια προσθήκη στην επερχόμενη comedy-horror σειρά του Fox «Scream Queens» έγινε γνωστή αυτές τις μέρες. Η συμπαθητική και πάντα σχετική με τη σκηνή του τρόμου Charisma Carpenter είναι το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει τις Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Keke Palmer, Skyler Samuels και την παρέα τους στο αιματοβαμμένο κολλέγιο της σειράς.

Η Carpenter θα υποδύεται σε ρόλο guest star τη μητέρα μιας άλλης guest star της σειράς, της διάσημης τραγουδίστριας Ariana Grande. Σίγουρα μιλάμε για ένα cast που δημιουργεί μεγάλη ανυπομονησία για το πώς θα δέσει μεταξύ του.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Το πρώτο επεισόδιο λοιπόν θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο FOX. Τα επεισόδια θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση με τη σειρά να ρίχνει αυλαία τον Ιανουάριο του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για το Scream Queens από την ιστοσελίδα μας στα παρακάτω links:

horrormovies.gr/news/scream-queens-series-fox/

horrormovies.gr/news/trailer-scream-queens/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ