Νέα σειρά τρόμου από τον σκηνοθέτη του Get Out

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του φετινού Get Out, ο δημιουργός του Jordan Peele βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες στη σκηνή του τρόμου. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Deadline.com ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής βρίσκεται σε συνεργασία με τις εταιρίες Bad Robot Productions και Warner Bros Television για τη δημιουργία μιας νέας horror σειράς για λογαριασμό του διάσημου δικτύου HBO.

Η σειρά θα έχει τη μορφή ανθολογίας και θα βασίζεται σε βιβλίο του Matt Ruff με τίτλο Lovecraft Country. Η σειρά θα διατηρεί το όνομα του βιβλίου το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 και όπως φαίνεται κι από την ονομασία του σχετίζεται με τον εφιαλτικό κόσμο του H.P. Lovecraft.

Πιο συγκεκριμένα επικεντρώνεται στον εικοσιπεντάχρονο νέγρο Atticus Black ο οποίος μετά την εξαφάνιση του πατέρα του ενώνει τις δυνάμεις του με μια φίλη και τον θείο του και ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης στις ΗΠΑ της δεκαετίας του ’50. Στο ταξίδι του αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια που έχουν να κάνουν τόσο με τον ρατσισμό της εποχής όσο και με λαβκραφτιανές κακόβουλες δυνάμεις.

Αναμένουμε νεότερα στο κοντινό μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ