Ταινίες τρόμου που θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο

Καλό μήνα σε όλους! Σίγουρα είναι πολλές οι ταινίες και για αυτό τον μήνα, με τον Νοέμβρη να συναγωνίζεται σε αριθμό τον κατ’ εξοχήν μήνα ταινιών τρόμου, Οκτώβρη. Αναμένεται να δούμε κατά πόσο θα μας εντυπωσιάσουν ή θα μας απογοητεύσουν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

 1. Story of Eva – 1 Νοεμβρίου 2014
  Μια μητέρα προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της. Με την αστυνομία να την πλησιάζει, η Εύα μετατρέπεται σε Θεό της εκδίκησης.
 2. Hangar 10 – 7 Νοεμβρίου
  Τρεις φίλοι βρίσκουν σπάνιο υλικό από εξωγήινους. Καθώς όμως συνεχίζουν την αναζήτηση τους βρίσκονται αντιμέτωποι με μια τρομακτική εξωγήινη παρουσία.
 3. Jessabelle – 7 Νοεμβρίου
  Η Jessabelle, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, επιστρέφει στο πατρικό της. Εκεί όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα πνεύμα το οποίο περίμενε την επιστροφή της και δεν έχει σκοπό να την αφήσει να ξαναφύγει.
 4. Clown – 13 Νοεμβρίου (κυκλοφορία στην Ιταλία)
  Ένας πατέρας βρίσκει ένα κοστούμι κλόουν για τα γενέθλια του γιου του. Δυστυχώς όμως σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι όποιος φοράει το κοστούμι μετατρέπεται σε δολοφόνο.
 5. Wolves – 14 Νοεμβρίου
  Ο Cayden Richards μετά τον θάνατο τον γονιών του αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του και βρίσκεται σε μια απομονωμένη πόλη προσπαθώντας να ανακαλύψει το παρελθόν του.
 6. Starry Eyes – 14 Νοεμβρίου (Video in demand)
  Μια νεαρή starlet ανακαλύπτει τις δυσοίωνες αρχές της elite του Hollywood και κάνει μια θανάσιμη συμφωνία με αντάλλαγμα να αποκτήσει φήμη και δόξα.
 7. Treehouse – 16 Νοεμβρίου (St. Louis International Film Festival)
  Ένας έφηβος ανακαλύπτει τους δράστες απαγωγών στην πόλη του.
 8. Gilgamesh – 20 Νοεμβρίου
  Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς μια Σουμέρια θεότητα έχει προκαλέσει την πτώση ενός μετεωρίτη στην γη.
 9. Zone of Silence – 20 Νοεμβρίου
  Δεν υπάρχουν στοιχεία.
 10. Extraterrestrial – 21 Νοεμβρίου (limited)
  Μια ομάδα φίλων τρομοκρατείται από εξωγήινους κατά την διάρκεια της εκδρομής τους.
 11. The Babadook – 28 Νοεμβρίου (internet και limited)
  Μια μητέρα προσπαθεί να κατευνάσει τους φόβους του γιου της ότι ένα τέρας είναι στο σπίτι τους. Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως κοντά τους βρίσκεται μια απειλητική οντότητα.
 12. Haunted Illusions – 29 Νοεμβρίου
  Δεν υπάρχουν στοιχεία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Ελευθερία Κούση
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ