Δείτε το teaser trailer του Halloween Kills!

Μπορεί η κυκλοφορία του sequel του Halloween του 2018 να αργεί πολύ ακόμα έχοντας οριστεί για τις 15 Οκτώβρη του 2021, όμως ένα ψαρωτικό teaser trailer που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τη Universal Pictures φροντίζει να μας κρατά ζεστούς. Η Laurie Strode φωνάζει στα πυροσβεστικά οχήματα να αφήσουν να καεί το σπίτι της όπου είχε γίνει η σύγκρουση με τον φονικό αδελφό της και μας παγώνει το αίμα! Τσεκάρετέ το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας!

Ο David Gordon Green θα επιμεληθεί ξανά το σενάριο και τη σκηνοθεσία όπως είχε κάνει και στο προηγούμενο Halloween του 2018. Πρωταγωνιστούν οι Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Anthony Michael Hall και Kyle Richards. Στην παραγωγή συναντάμε τους Jason Blum, Malek Akkad και Bill Block. Τη μουσική έχει επιμεληθεί για ακόμα μια φορά ο ίδιος ο John Carpenter.

Να επισημάνουμε ότι το Halloween Kills δεν θα είναι το τελευταίο φιλμ του franchise καθώς το 2022 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Halloween Ends που μάλλον θα είναι και το τελευταίο κεφάλαιο στη θρυλική αυτή σειρά ταινιών τρόμου/slasher. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ