Δείτε το teaser trailer της σειράς The Purge

Κι ενώ οι φίλοι των ταινιών The Purge αδημονούν για την έλευσή του The First Purge που βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής (4 Ιουλίου) έσκασε τώρα και το πρώτο teaser της τηλεοπτικής σειράς The Purge που θα προβληθεί στο USA Network τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η σειρά The Purge είναι παραγωγή των Blumhouse Productions και Universal Cable Productions με τον μεγάλο Jason Blum να εκτελεί χρέη εκτελεστικού. Δημιουργός και επικεφαλής όλου του εγχειρήματος είναι ο Thomas Kelly (Blue Bloods).

Πρωταγωνιστούν οι Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Amanda Warren, Colin Woodell, Lili Simmons, Hannah Anderson, Lee Tergesen, William Baldwin και Fiona Dourif.

Η υπόθεση είναι παρόμοια με αυτή των ταινιών. Οι ΗΠΑ κυβερνιούνται από ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει καθιερώσει μια 12ωρη περίοδο μια φορά το χρόνο όπου κάθε έγκλημα είναι επιτρεπτό. Διάφοροι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους χαρακτήρες που ζουν σε μια μικρή πόλη αγωνίζονται να μείνουν ζωντανοί τη νύχτα της Κάθαρσης και παράλληλα καλούνται να αναμετρηθούν με το παρελθόν τους.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια. To πρώτο επεισόδιο είναι σκηνοθετημένο από τον Anthony Hemingway (Unsolved) και θα προβληθεί στις 4 Σεπτέμβρη 2018. Για να δούμε αν η σειρά θα παρουσιάζει ανάλογο ενδιαφέρον με τις ταινίες The Purge…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει